Loading...
 
ΛΙΑΣΤΟΣ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ // 80% Ασύρτικο - 20% Grenache Rouge
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ //ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

Ένας πραγματικά "γλυκός τρύγος" και μια από τις πιο παλιές τεχνικές, το άπλωμα των σταφυλιών στον ήλιο, είναι τα βασικά συστατικά για την παραγωγή αυτού του κρασιού. Χαρακτηρίζεται, από σκούρο μελί χρώμα, αρώματα καραμέλας, ξηρών καρπών και σταφίδας και σαγηνευτικά γλυκιά γεύση. Στους 6-8°C συνδυάζεται αρμονικά με τυριά, ξηρούς καρπούς, ώριμα φρέσκα φρούτα, τάρτες και λευκή σοκολάτα.




download  Κατεβάστε την ετικέτα σε υψηλή ανάλυση  

πολλές εικόνες, χιλιάδες λέξεις...

GALLERY